Majoitus

Majoitu luonnon keskellä järven rannalle yksin tai porukalla

Lehdesmäessä on kolme erilaista majoitustilaa: rivitalo Peltola, paritalo Rantala ja pieni mökki Punainen Tupa. Kaikissa majoitustiloissa löytyy minikeittiöt ruuanlaittovälineineen, wc ja suihkutilat sekä televisiot. Tunnelmallinen rantasauna ja kota ovat yhteiskäytössä muiden lomakylän vieraiden kanssa.

Huomioithan, että Lehdesmäen lomakodissa ei ole ravintolaa, kauppaa tai aamiaistarjoilua – lähin ruokakauppa löytyy Kuhmoisten keskustasta, noin 12 kilometrin päästä.

Rivitalo Peltola

Peltolassa on 6 oleskelutilan, makuualkovin ja WC/suihkutilan käsittävää yksiötä. Huoneistossa on minikeittiöt astioineen sekä mikroaaltouuni ja kahvinkeitin. Kaikissa huoneissa löytyy myös TV.
Yksiöissä on vuodepaikat 3 hengelle ja levitettävästä vuodesohvasta saa yhden lisävuoteen.

Peltolan hinnat

50 €/vrk/huoneisto
25 € päivähuone
95 €/viikonloppu (pe-su)/huoneisto
200 €/viikko/huoneisto
450 €/kuukausi/huoneisto
Liinavaatemaksu 10 €/henkilö

Rantala

Rantalassa on kaksi tupakeittiön, makuuhuoneen ja wc/suihkutilan käsittävää huoneistoa. Huoneistossa on vuodepaikat 5 hengelle, ja levitettävästä vuodesohvasta saa lisävuoteen.
Keittiövarustus: Jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, liesi, kahvinkeitin, astiat 6 hengelle, ruuanlaittovälineitä.

Rantalan hinnat

100€/vrk/huoneisto
150€/viikonloppu/huoneisto
350€/viikko/huoneisto
650€/Kuukausi/ huoneisto
Liinavaatemaksu 10 €/henkilö
Toukokuusta elokuuhun minimi aika vuokraukseen on viikko.

Punainen Tupa

Punaisessa tuvassa on olohuone, keittiö, makuuhuone yläkerrassa ja wc. Olohuoneen puolella löytyy TV ja varaava takka.
Keittiövarustuksena löytyy jääkaappipakastin, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, liesi, kahvinkeitin, astiat 6 hengelle ja ruoanlaittovälineitä. Huoneistossa on yläkerrassa 3 vuodepaikkaa ja alakerrassa levitettävä vuodesohva ja -tuoli.

Punaisen tuvan hinnat

150€/vrk
250 € viikonloppu
400€ viikko
900€ kuukausi
Liinavaate maksu 10€/henkilö
Kesäaikaan minimivuokrausaika 1 viikko.

Huom.

Korona aikana jokaisella huoneistolla on omat saunavuorot ja emme vuokraa saunatiloja ulkopuolisille.

Rantasauna ja kota

Sauna

Lehdesmäen hirsisen rantasaunan lauteille sopii noin 10 henkilöä kerrallaan. Sauna on asukkaiden varattavissa hintaan 5 €/tunti ja yleiset vuorot ovat ilmaiset. Saunaa vuokrataan myös ulkopuolisille hintaan 25 € / ensimmäinen tunti ja 10 € / seuraavat tunnit.

Kota

Lehdesmäessä on tilava kota, johon mahtuu istumaan noin 30 henkilöä. Kota sijaitsee aivan saunan vieressä. Kodassa löytyy myös kaasulla toimiva muurinpohjapannu ja avotulella löytyy parilla ja grilli.
Kota on varattavissa 10 €/tunti

TIETOA MAJOITTUJILLE

Rantasauna
Saunan seinällä on lista, johon voi laittaa nimen ja huoneen numeron, jos haluaa mennä yksin saunaan, hinta 5 €/ tunti. Listalla näkyvät myös yleiset saunavuorot, jotka ovat majoittujille ilmaiset. Ensimmäinen listassa lämmittää saunan ja viimeinen sammuttaa valot ja mahdolliset kynttilät. Muistathan myös siivota jälkesi saunalta ennen seuraavien tuloa.

Televisiot
Huoneiden tv.t eivät toimi ukkosella, sillä sammutamme pääantennin vahvistajan päätalosta. Turvallisuussyistä poista anteeni- ja virtajohto ukonilmalla.

Grillikatos
Rannassa sijaitseva grillikatos on vapaassa käytössä. Polttopuut haettava saunan luota. Katoksessa myös kaasuhella sekä kaasulla toimiva muurinpohjapannu. Lähtiessäsi pois katokselta siivoa jälkesi seuraavia varten.

Grillikota
Kota on varattavissa hintaan 10 €/tunti

Veneet
Veneet ovat vapaasti majoittujien käytössä, kunhan palautatte ne käytön jälkeen paikoilleen. Lapset saavat käyttää veneitä vain vanhempiensa seurassa ja kaikkien veneilijöiden on käytettävä pelastusliivejä turvallisuussyistä. Pelastusliivit löytyvät urheiluvajasta. Pelastusliivit ovat tarkoitettu veneilijöille eikä siis uintiin.

Avaimen luovutus ja siivous
Avain luovutetaan henkilökunnalle tai sopimuksen mukaisesti jätetään huoneen oveen. Huoneisto luovutetaan käyttöön klo 14 jälkeen ja se on luovutettava siistinä lähtöpäivänä klo 12 mennessä, ellette ole varannut lisäksi päivähuonetta, jolloin avaimen luovutus on klo 21 mennessä. Lomakohteen siivouksesta loman aikana ja lähtösiivouksesta huolehtii asiakas itse. Siivouksesta voi sopia myös henkilökunnan kanssa hintaan 50 euroa/huoneisto. Ovenaukaisut arkisin klo 8-20 on 15 euroa ja muina aikoina 45 euroa.

Vahinkojen korvaus
Asiakas on vastuussa mökin irtaimistosta vuokrausaikana. Asiakas on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingot. Kadonneesta avaimesta peritään lukon vaihtamisesta aiheutuneet kustannukset.

Henkilömäärä
Huoneistoa ei saa käyttää useampi henkilö, kuin mitä esitteessä on kohteelle mainittu. Teltan, asuntovaunujen ja -autojen käyttö ilman lupaa huoneistojen tontilla on kielletty. Lisähenkilöiltä veloitetaan 25 euroa/ vrk.

Tupakointi
Tupakointi on kielletty sisätiloissa. Sisällä tupakoinnista veloitetaan 100 euron tuuletusmaksu. Lehdesmäen lomakoti ei vastaa luvattomasta tupakoinnista aiheutuneista allergia tms. ongelmista asiakkaille.

Lemmikit
Lemmikit ovat tervetulleita Lehdesmäkeen, kunhan ilmoitat asiasta varauksen yhteydessä. Näin osaamme sijoittaa Teidät lemmikkihuoneisiin. Luvatta tuoduista lemmikeistä peritään 40 euroa/ lemmikki/ vrk lisämaksu.

“Kaunis ympäröivä luonto, järvimaisemat, hirsinen rantasauna ja tunnelmallinen kota tarjoavat erinomaiset puitteet lomailuun ja luonnossa liikkumiseen.”