Vuokrattavat tilat

VUOKRATTAVAT TILAMME SOPIVAT KOKOUKSIIN, KURSSEIHIN SEKÄ ISOIHIN JUHLATILAISUUKSIIN

Lehdesmäessä löytyy hienot puitteet juhliin, kokouksiin ja kursseihin. Päätalon salissa on tilat noin 40 hengelle ja lämpimään aikaan katetulla kesäterassilla on tilat noin 80 hengelle. Tiloista avautuu kaunis näkymä Kukasjärvelle.

Kurssikeskuksessa voidaan pitää 80 hengen tilaisuuksia. Kurssikeskuksessa ei ole omaa keittiötä vaan keittiötilat löytyvät pääsalin yhteydestä.

Kurssikeskuksessa voidaan pitää 100 hengen tilaisuuksia ja päätalossa/terassilla 150 hengen. Majoittumaan Lehdesmäkeen sopii maksimissaan 42 henkeä. Juhlien yhteydessä on suositeltavaa varata huoneet heti ja itse jakaa vieraansa huoneisiin; näin saa varmistettua, että huoneet tulevat täyteen.

Huomioithan, että mahdollinen pitopalvelu (ruoat) tulee vuokrata tiloihin muualta, esimerkiksi:

Kurssikeskus

Kurssikeskuksessa löytyy tilat maksimissaan 80 henkilön kokouksiin ja kursseihin. Kurssisalissa pidetään talvisin myös juhlatilaisuuksia. Kurssikeskuksessa löytyvät omat wc-tilat. Kokouksiin ja koulutuksiin voi yhdistää myös monia Lehdesmäen hupeja ja ajanviettoja, sekä erilaisia kahvituspaketteja alkaen 7,-/henkilö. Huomioithan, että kurssikeskuksessa ei ole omaa keittiötä.

Kurssisalin tilavuokra 150 euroa vuorokausi tai 15 euroa /alkava tunti.

Suuri keittiö on hyvin varustettu ja siellä on helppo laittaa ruuat isoihinkin juhliin. Keittiöstä löytyy teollisuusuuni, tiskikone, kahvinkeitin, paljon tarjoiluastioita, isoja kattiloita sekä uunivuokia. Ruuat ja juomat saa tilavaan kylmiöön, ja keittiöstä löytyy myös arkkupakastin. Lehdesmäessä löytyy astiat 150 henkilölle (sisältyvät tilavuokraan). Astioita on myös mahdollista vuokrata muualle sopimuksesta.

Astiat

  • 150 kpl haarukoita, veitsiä, lusikoita, kahvilusikoita, kahvikuppeja, kakku/leipälautasia, alkuruokalautasia, ruokalautasia, keittolautasia, yleispallolaseja ja kuohuviinilaseja.
  • Lisäksi 70 kpl konjakki- ja liköörilaseja.
TIETOA JUHLIEN JÄRJESTÄJILLE

Varatessasi sinun tulee tietää, paljonko ihmisiä juhliin osallistuu maksimissaan ja juhlien päivä-määrä sekä alkamisaika.

Tutustumiskäynnit sovitaan etukäteen. Ensimmäisellä tutustumiskäynnillä katsotaan paikat (kannattaa ottaa mukaan pitopalvelun edustaja, järjestäjät ja valokuvaaja). Pitopalvelun edustajan on hyvä tutustua keittiöön ja laitteiden käyttöön, ja valokuvaajan kanssa on hyvä katsoa parhaat kuvaamispaikat valmiiksi. Sovitaan myös, halutaanko käyttää itse tilaisuudessa Lehdesmäen omia pöytäliinoja sekä astiastoja . Toisella käynnillä suunnitellaan koristelu, pöytäjärjestys ja yksityiskohdat (lahjapöytä, alkumaljapöytä jne.).

Koristeluja voi laittaa tiloihin vapaasti, mutta mahdollisille naulanpaikoille on pyydettävä erikseen lupa. Tiloja voi tulla koristelemaan etukäteen sovittaessa ja silloin tilavuokra on 8,5 euroa tunnilta aina juhlien alkuun asti. Koristeet ovat kerättävä pois ennen avaimen takaisin luovutusta.

Sauna ja kota voidaan varata myös juhliin tai jatkamispaikaksi.

Kynttilöitä ja takkaa saa polttaa Lehdesmäen tiloissa paloturvallisuuden huomioon ottaen. Takan käytöstä on sovittava talon väen kanssa etukäteen ja huomioitava myös sää, sillä varaava takka lämmittää tilaa.

Tupakointi on kielletty terassilla ja sisätiloissa. Tupakointipaikka löytyy terassin ja kurssikeskuksen vieressä.

Avaimen luovutus tehdään juhlien jälkeen, kun koristeet ovat kerätty (muistathan myös mahdolliset tienvarsikyltit), pöytätasot siivottu, roskat viety, tiskit tiskattu ja tavarat kerätty. Lehdesmäen henkilökunta hoitaa lattioiden siivoamiset. Jos tilaa ei haluta siivota juhlien jälkeen, voi myös etukäteen sovittaessa henkilökunta hoitaa loppusiivouksen, hinta 40 euroa/tunti. Jos tilat on jätetty siivoamatta ilman sopimusta, perimme siivousmaksua 80 euroa/tunti.

Vastuu – Asiakas on vastuussa tiloista ja irtaimistosta vuokrauksen ajan, ja on korvausvelvollinen aiheutuneista vahingoista.

Päätalo ja juhlaterassi

Päätalon salista löytyvät tilat maksimissaan 40 hengen juhliin.
Salissa kaunis järvinäköala, oleskelutila, televisio ja tiilitakka.

Juhlaterassi on salin välittömässä yhteydessä. Se on suuri yhtenäinen, kaksitasoinen katettu terassi, josta avautuu näkymä järvelle. Terassilla on tilat maksimissaan 80 hengen juhliin. Alaterassilla on orkesterikoroke, jonka edessä löytyy tilaa suuremmankin seurueen tansseihin. Koko terassi on valaistu, ja yläterassilta löytyy baaritiski kylmälaitteineen.

Tilojen vuokraus sisältää kaksi tutustumiskäyntiä, tilat, sähköt, vedet, astiat sekä pöydät vaaleanvihreillä liinoilla.

 

  • Koko tilan (sali, terassi ja keittiö) vuokra on 25 euroa/tunti tai vuorokausihinta 300€ avaimen luovutuksesta sen palauttamiseen. Sovittaessa koristeluja ja tavaroita voidaan tuoda etukäteen säilytykseen, jolloin hinta on 8,5 euroa/tunti.
  • Päätalon salin ja keittiön vuokra on 20 euroa/tunti ja pelkän salin vuokra 10 euroa/tunti.

“Kaunis ympäröivä luonto, järvimaisemat, hirsinen rantasauna ja tunnelmallinen kota tarjoavat erinomaiset puitteet lomailuun ja luonnossa liikkumiseen.”

Juhlien järjestelyyn

R

Pitopalvelut
Seijan Pidot 0400 980 292
Vallesmanni Juhlapalvelu

R
R

Musiikkia, orkestereita ja karaokea
Sinikka yhtyeineen
Tiina Ruuska

Päijänteen musiikkipalvelu T:mi Jarmo Ukkonen puh.0407014085